REGULAMENT


ACCES
Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul trebuie pastrat pentru control pe intreaga perioada a evenimentului. Spectatorii vor primi la punctul de acces bratari colorate, conform tipului de bilet achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursata, iar posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.
Spectatorii sunt rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.
Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar daca sunt insotiti de un tutore major.

VIDEO
Este STRICT INTERZIS accesul in parcul festivalului cu camere video profesionale si semi-profesionale. Posesorii de astfel de aparatura risca confiscarea temporara a echipamentului.


FOTO
Este permis accesul cu aparate si camere foto de orice tip, atata vreme cat imaginile realizate prin intermediul acestora nu vor fi utilizate in scopuri comerciale sau publicitare.
ATENTIE! Este interzisa fotografierea cu altceva decat telefoane mobile a anumitor recitaluri din programul festivalului. Aceste segmente vor fi anuntate corespunzator, iar cei care vor utiliza aparatura profesionala in timpul respectivelor concerte risca sa le fie confiscate temporar echipamentele.


JETOANE FOOD & DRINKS
Jetoanele va ofera posibilitatea de a cumpara atat produse alimentare, cat si bauturi in parcul festivalului. Acestea vor putea fi achizitionate cu numerar de la casieriile special amenajate, fisele neconsumate putand fi ulterior rascumparate.
Atentie: NU servim alcool si produse din tutun minorilor sub 18 ani!


GURASADA FUN PARK
Pentru siguranta dumneavoastra si a participantilor la festival, este STRICT INTERZIS accesul pe traseele de escalada si traseele suspendate din incinta Gurasada Park, fara acordul sau fara supravegherea directa a personalului autorizat. Aceste activitati se efectueaza doar cu echipament specializat, iar nerespectarea acestor reguli poate atrage dupa sine evacuarea din parcul festivalului, fara rambursare.

SUNT INTERZISE:
1. Accesul cu sticle, obiecte contondente, materiale si substante inflamabile, arme de orice fel, stupefiante si alte substante interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti.
2. Focul pentru gratare sau de orice alt fel in incinta evenimentului.
3. Accesul autoturismelor in incinta locatiei este interzisa, fiind permisa doar autovehicolelor autorizate (organizatori, aprovizionare, echipa de sonorizare).
Parcarea autoturismelor pentru publicul prezent se afla la intrare. Asistenta la parcare va va fi oferita de catre echipa de voluntari. Detalii gasiti pe harta iar drumul spre parcare este semnalizat.
4. Accesul cu animale de companie.
5. Comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor.
6. Consumul de droguri sau comercializarea acestora. Traficul de stupefiante si substante interzise constituie infractiune si se pedepseste conform legii. Detinerea si consumul acestora nu sunt tolerate de autoritatile romane, care pot fi prezente la festival.
7. Accesul in incinta evenimentului cu bauturi alcoolice de orice fel sau produse alimentare/mancare. In incinta evenimentului sunt organizate puncte de servire a mancarii si bauturii la preturi accesibile. Reprezentatii firmei de paza nu vor permit sa intrati in incinta cu aceste produse, astfel ca pentru a evita orice neplaceri va rugam sa respectati aceaste reguli.
8. Accesul persoanelor neautorizate in zonele delimitate de organizatori.

FACILITATI PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI
Persoanele cu dizabilitati sunt binevenite la festival, dar avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni cu obstacole, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul ROUTE68 va fi in jur pentru a va asista in caz de nevoie.

ALTE INFORMATII
Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti va recomandam sa nu lasati nimic de valoare in cort, atunci cand nu sunteti in sau langa el. Daca nu puteti lua obiectele de valoare cu dumneavoastra cand plecati din cort, va recomandam sa le lasati la domiciliu. Puneti-va banii, biletele, cardurile si telefoanele mobile intr-un buzunar cu fermoar sau folositi o borseta. Eventual, marcati-va cu nume si adresa bunurile pe care le aduceti la festival, astfel incat sa va putem identifica, in cazul pierderii acestora.

Avem cosuri de gunoi si tomberoane pe toata suprafata campingului si a festivalului, incercati sa protejati mediul in care ne petrecem weekend-ul si folositi-le!

SANCTIUNI
Se recomanda o conduita civilizata. Nu sunt tolerate manifestarile violente, si nu se incurajeaza consumul excesiv de alcool.
Incalcarea prezentului regulament poate duce la evacuarea persoanelor necooperante si interzicerea accesului in zona de festival, FARA RAMBURSARE.

Regulament emis de:
INTUITION MEDIA PRODUCTIONS
Producator General – ROUTE68 SUMMERFEST