PROGRAMMAIN STAGE

ROUTE68 SUMMERFEST - Main Stage ofera o selectie eclectica de sound-uri, de la rock altenativ, la deathmetal, brit-rock, hip-hop sau electro, aducand in fata publicului cele mai cunoscute si apreciate trupe din industria muzicala autohtona.

SELECTRO

Selectro, asa cum sugereaza si numele, are la baza procesul de selectie efectuata in sfera muzicii electronice, in functie de nevoile publicului, fara a compromite integritatea sound-urilor promovate, cu focus pe artisti, DJ-i si performeri de marca din Romania si strainatate. 
Genurile abordate variaza, incluzand aproape de fiecare data fuziuni intre ramuri cunoscute House, Techno, Electro si sound-uri underground Breakbeat, Bass Music sau Dubstep, creand un pod de legatura intre sound-urile mai sus mentionate si crowd-urile afiliate lor.
Eforturile depuse de echipa Selectro in ultimii ani au fost rasplatite de fani si juriu in cadrul Nights.ro Awards doi ani la rand. Brandul s-a identificat atat in 2010 cat si in 2011 cu alegerea publicului pentru „Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri in Romania”.

BRAND NEW STAGE

In premiera la Route68 Summerfest 2012, trupele aflate la inceput de drum au sansa de a canta live pe scena unui festival de amploare. Brand New Stage a fost creata pentru a sustine si a promova muzica romaneasca, aducand in fata publicului cele mai fresh trupe autohtone.