INFO UTILE

(click pe imagine, pentru a vizualiza harta la dimensiune marita)


ACCES
Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul trebuie pastrat pentru control pe intreaga perioada a evenimentului. Spectatorii vor primi la punctul de acces bratari colorate, conform tipului de bilet achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursata, iar posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.
Spectatorii sunt rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.
Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar daca sunt insotiti de un tutore major. 

TRANSPORT
Accesul la Gurasada Park se poate face fie cu masina personala, fie cu trenul, autobuzul sau pedaland pe bicicletă. Situat in dreptul comunei Gurasada, jud. Hunedoara, la aproximativ 1 km de drumul national E68/DN7, parcul festivalului ofera o atmosfera funky fresh si decoruri underground, pitite discret printre graffiti colorate. Este locul in care te pierzi printre copaci si te regasesti printre prieteni.

CAZARE
Cazarea se face la marginea padurii, sub cerul liber, in corturi, pe saltele gonflabile si izoprene, sau cu urechea lipita de pamant. Route68 Camp numara peste 500 de locuri de campare si este dotat cu servicii si dusuri moderne, dar si cu utilitati gratuite, precum toalete si lavoare mobile.

ACTIVITATI
Inafara de numele de pe afis, participantilor le mai sunt rezervate o multime de activitati si experiente inedite, de la sporturi extreme in zona GURASADA FUN PARK, la expozitii de arta si fotografie, targ de accesorii handmade, workshop-uri sau proiectii de film.

FOOD
O gama larga de produse alimentare va fi disponibila in parcul festivalului, pentru a potoli chiar si cele mai gurmande apetituri. Din meniurile comerciantilor nu vor lipsi: gratarele, cartofii prajiti, fast food-urile, salatele, clatitele uriase, fructele sau inghetata.

DRINKS
Berea, bauturile racoritoare si bauturile alcoolice vor curge 24/24 la barurile si terasele amenajate la locatie. Standuri specializate vor oferi cafea, ceaiuri, lapte, suc de fructe si vin.

JETOANE FOOD & DRINKS
Jetoanele va ofera posibilitatea de a cumpara atat produse alimentare, cat si bauturi in parcul festivalului. Acestea vor putea fi achizitionate cu numerar de la casieriile special amenajate, fisele neconsumate putand fi ulterior rascumparate.

RECICLARE
Organizatorii ROUTE68 SUMMERFEST respecta mediul si incurajeaza atitudinea ecologista in randul participantilor. Astfel, in timpul festivalului, reciclarea paharelor de bere va poate rasplati cu o bautura gratuita.

SIGURANTA
Pentru a evita furturile, va sfatuim sa nu lasati lucruri de valoare in corturi sau in masini, nepazite. Niciuna dintre partile implicate in organizarea festivalului (administratorii campingului, organizatorii evenimentului, autoritatile locale) nu pot fi considerate raspunzatoare pentru eventualele daune rezultate.
Este intersis accesul cu sticle, obiecte contondente, arme de orice fel, torte, fumigene, stupefiante si alte substante interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti.
Este strict interzis accesul cu bauturi alcoolice.